Soundhealing

Een Soundhealing is een bijzondere & muzikale avond om jezelf helemaal te ontspannen, je lichaam te laten doorstromen, helen en op te laden. 
Deze klankreis is een combinatie van lichaamswerk en een lange diepe ontspanning waarin je wordt meegevoerd door geluiden van de verschillende instrumenten. De instrumenten kunnen herinneringen en emoties oproepen, helpen je aarden en weer helemaal in je lichaam en gevoel te zakken.

 

De klanken en trillingen helpen je ontladen van stress en herinneren het lichaam weer aan de eigen unieke frequenties en trillingspatronen. Laat je lichaam doorstromen, resoneren, meetrillen met de bijzondere instrumenten en ervaar de helende en therapeutische werking van de verschillende klanken en zang.

We beginnen met enkele eenvoudige, meditatieve yogaoefeningen en zingen samen een mantra. Daarna gaan we liggen voor een diepe en lange ontspanning. Na afloop is er thee met wat lekkers.

Kom je ook ontspannen en opladen? Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!

“Sharonna heeft Tibetaanse en kristallen klankschalen, klankbuizen,  rainsticks, oceandrum, sjamanandrum, sansula, mondharp, bellen, koshi’s, xylofoon, gongs, monochord en meer. Ze speelt mantra’s op het harmonium en ukelele. Ze geeft yogalessen, massages, reiki, sjamanisme, ademcirkels en soundhealing in Hoofddorp”.

?

deelnemen aan een soundhealing

Wanneer:  In de avond van 19.30-21.30u, selecteer je datum hieronder

Waar: OBS de Optimist, Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande.

Prijs: €25

reserveer je plek

Selecteer de datum, voeg toe aan je winkelmandje en je deelaname is bevestigd.

reviews

Wat was het weer ontspannend vanavond. Klankschalen sessie bij Sharonna echt een aanrader. Yoga, prachtige instrumenten, mooie stem en ontspannen maar. Dank je wel

Yvette

Het was weer lekker ontspannen met mooie klankschalen en instrumenten.
Je ziet en leest er steeds meer over in de media over de helende werking van de trilling van de geluiden en het voelt ook echt zo.
Ook vind ik het mantra’s zingen erg fijn en Sharonna begeleid ook zo mooi.
Een verwennerij voor jezelf wat ik voor iedereen wens.

Tineke

Oh my wat een fijne beleving!
Ik kende het eerlijk gezegd nog niet, maar heb mij volledig overgegeven aan de klanken en prachtige stem van Sharonna. Zeker voor herhaling vatbaar, een kadootje voor jezelf.

Joyce

Neem contact met mij op

12 + 13 =

LOCATIES

Yoga & Events - Hoofddorp, deltaweg 109
Reiki & Massage Cursussen -
Rijsenhout
Behandelingen -
Nieuw Vennep

CONTACT

Volg