Massage

Aanraking werkt helend voor lichaam en geest. Massage helpt het lichaam te ontspannen, het zelfhelend vermogen te stimuleren en energie te laten doorstromen. Stress en spanning verminderen, pijnklachten worden verlicht. De cliënt komt zo lichamelijk, mentaal en emotioneel in evenwicht.

Ik masseer al 25 jaar en heb vele mensen onder handen mogen nemen. Mensen komen voor ontspanning, lichamelijk onderhoud en noodzakelijk stress en pijn vermindering. Ik heb ook veel ervaring met masseren van mensen die te maken hebben met een ziekte of handicap.

Sportmassage is mijn basis waarbij je door anatomie en fysiologie een goede kennis krijgt van de werking van het lichaam en waar en hoe de spieren lopen. Daarnaast pas ik verschillende technieken toe zoals de Thaise drukpuntmassage en Reiki.

De massages die ik geef zijn holistisch, wat betekent dat ik het hele lichaam behandel. Mocht men ergens grote spanning voelen dan krijgt dat gebied extra aandacht maar het lichaam als geheel wordt aangeraakt. Mijn massages zijn stevig, helend en ontspannen door de combinatie van techniek en reiki. Samen kijken we wat de juiste behandeling zal zijn om het lichaam te stimuleren zichzelf te helen en te ontspannen.

“Massage vermindert het niveau van de stresshormoon cortisol terwijl het de feel-goodhormonen serotonine en dopamine opvoert. Deze wijzigingen vertragen uw hartslag, verlaagd de bloeddruk en blokkeren de pijnreceptoren van uw zenuwstelsel. Massage verhoogt ook de bloedtoevoer naar de spieren, wat deze helpt genezen. Massage verlicht bij migraine, zwangerschap pijn, wekedelen reuma en zelfs kanker.”

Samen kijken we wat de juiste behandeling zal zijn om het lichaam te stimuleren zichzelf te helen en te ontspannen.

Sportmassage

Sportmassage is een stevige massage die spanning uit de spieren haalt door strijken, kneden en drukken. Veel mensen hebben last van spanning in hun rug, schouders en nek en daarbij is deze massage erg bevorderlijk. Door het masseren van het probleemgebied en het wegnemen van spanning in de rest van het lichaam is het een ontspannende en helende behandeling. Deze massage wordt gecombineerd met Reiki.

Deze massage wordt uitgevoerd op een massagetafel. Er wordt olie gebruikt op het ontklede lichaam (onderbroek blijft aan).

 

Thaise massage

Deze massage komt oorspronkelijk uit India en is meer dan 2.500 jaar geleden overgebracht naar Thailand door Shivagakomarpaj, de lijfarts van Boeddha. Deze geneeskunst is gebaseerd op de asanas (houdingen) van yoga, acupressuur en Chinese geneeskunde. De Thaise massage is een drukpuntmassage die de verschillende energielijnen in het lichaam behandeld. Daarnaast wordt het lichaam gerekt, gestrekt en gedraaid om zo het lichaam te laten ontspannen, openen en doorstromen . Bij deze massage wordt het hele lichaam behandeld maar vooral de benen krijgen veel aandacht. Deze massage zorgt ervoor dat het lichaam ontspant, opent en heft blokkades op zodat uw energie weer gaat stromen.

Bij de Thaise massage ligt u in gemakkelijk zittende kleding op de mat. De massage op de mat is ook geschikt voor (hoog)zwangere vrouwen.

Reiki, magnetiseren en pijnlichamen

Ik geef healing door middel van Reiki, Magnetiseren en het verwijderen van Pijnlichamen. Ik stel me open en verbind me met de Universele Energie en word een kanaal om de cliënt weer in balans te brengen door spanningen en blokkades weg te halen en energie te laten stromen daar in het lichaam waar nodig is. Het lichaam wordt zo gestimuleerd om het zelfhelend vermogen weer te activeren.

De handen worden gelegd op de gewrichten, organen en chakra’s aan de voor en achterkant van het lichaam. De reikibehandelingen combineer ik met (sport)massage zodat het lichaam optimaal doorstoomt en ontspant maar u kunt ook kiezen voor alleen een Reikibehandeling.

Pijnlichamen zijn emoties, opgeslagen in het lichaam, waarnaar de geest naar teruggrijpt en blokkades veroorzaken. Door deze pijnlichamen te voelen en uitte nodigen volledig aanwezig te zijn kunnen ze losgelaten worden.

Boek een massage / reiki behandeling

Verwen jezelf of een ander met een massage voor het ervaren van pure wellness!

 

Tijden: maandag en vrijdag tussen 10-20u. Dinsdag t/m donderdag tussen 10-14u.

Waar: In Nieuw-Vennep

Prijs: €65 p/u.

Kies of je de massage wilt ontvangen of cadeau doen en voeg toe aan je winkelmandje. Ik neem contact met je op om de massage in te plannen.

?

reviews

Regelmatig laat ik mij masseren door Sharonna. Door haar vakkundigheid weet zij mij iedere keer weer te ontspannen en tot rust te brengen door veel aandacht te geven aan mijn stijve spieren en blokkades in mijn lichaam. Naast een goede massage is zij ook geïnteresseerd in de persoon die zich door haar laat behandelen. Een aanrader dus!

Andre

Kom al jaren bij Sharonna met regelmaat voor massage. Iedere keer weer totaal ontspannen en relaxt. Heel fijn.

Chantal

Yoga bij Sharonna is een moment tot jezelf komen. Met de juiste oefeningen glijdt de dag van je af. Met toewijding en door het creëren van een open en warme setting verloopt dit heel natuurlijk. Een wekelijks kadootje voor jezelf. En wil je echt uitpakken, dan kan ik een massage of klankschalen concert bij Sharonna ook van harte aanbevelen!
Annemieke

Neem contact met mij op

11 + 12 =

LOCATIES

Yoga & Events - Hoofddorp, deltaweg 109
Reiki & Massage Cursussen -
Rijsenhout
Behandelingen -
Nieuw Vennep

CONTACT

Volg