ademcirkel

Adem jezelf vrij en open

Ademwerk brengt je diep in ontspanning en in contact met je lichaam. Het haalt je uit de gedachten en in het voelen.
Door het bewuste verbonden ademen geef je jezelf meer lucht en ruimte om spanning en blokkades in het lichaam te doorvoelen zodat je lichter mag worden.

  • Het lichaam kan dieper ontspannen en herstellen. Door de uitademing te gebruiken om spanning af te laden,
    open je jezelf en kunnen je body, mind & spirit helen op alle lagen.
  • Je verhoogt je energie door de ademcapaciteit te verhogen. Met het bewuste verbonden ademen ontlaadt en reinigt jouw energiesysteem en lichaam. Meer adem = meer energie = meer prana, life force, ki, chi.
  • Je verhoogt je frequentie. De hersengolven in ontspanning, in theta staat brengen je in verbinding met je diepe intuïtieve weten en creativiteit. De vastzittende emoties in het lichaam worden in beweging gebracht en de laag-trillende energie kan via de uitademing ontladen. De inademing energetiseert je vervolgens.

De methode die ik toe zal passen is de Liquid Breath in combinatie met mijn overige ervaringen met adem-, en lichaamswerk.

Wil je i.p.v. in een groep liever eerst privé kennismaken met ademwerk?

Boek dan een 1 op 1 coaching sessie voor jezelf. Ik ondersteuning je bij jouw proces in het verkrijgen van inzichten bij bepaalde vraagstukken en blokkades. Ik help je ervaren en voelen wat de verbonden adem met je doet en geef je een zetje in de richting van meer flow en afstemming in jouw leven.

Liquid Breath®

Liquid Breath® is een ontvangende ademmethode. Voorbij technieken. Uniek is dat Liquid Breath® gaat over je uitademing. Het zacht uitzuchten van alles wat je niet meer dient. 

Je blaast letterlijk fysieke, mentale en emotionele spanning af en reinigt je lichaam daardoor op iedere uitademing. Zo ontstaat vanzelf een nieuwe inademing. Hiermee energetiseer je je lichaam en ontstaat nieuwe ruimte. 

We noemen Liquid Breath® ook wel:

de ontvangende adem,

‘the feminine breath’,

the coming home breath,

the all-the-work-is-done breath.

 

Liquid Breath® is je ‘feeling practice’. Het is geen breath’work’. Je hoeft niet te werken, je hoeft niets te doen. Je maakt een reis in een aantal zachte stappen, die resulteert in diepe ontspanning en heling van jezelf. Een liggende Liquid Breath® ademsessie om je lichaam te herstellen en diep(er) te ontspannen. ‘You can always relax more’.

Persoonlijke belevingen

Eind ‘20 was ik op Ibiza en deed ik mee met een Ademretreat. 5 dagen lang 2 sessies op een dag. Je kunt je misschien wel voorstellen dat ik heel wat ruimte heb gemaakt in mijn lichaam. Stress, angsten en emoties kwamen aan de oppervlakte en na de 5 dagen voelde ik me vrijer en lichter.

In 2009 kwam ik voor het eerst in aanraking met ademwerk in Thailand. Tijdens een sjamanistische week die ik volgde deden we een sessie. Mijn lichaam verkrampte, ik voelde mijn handen en kaken tintelen en was gelijk geïntrigeerd. Wat heeft het verbonden ademen een groot effect!

Ik heb sindsdien bij verschillende personen op verschillende plaatsen breathwork mogen ervaren. Privé, op festivals en retreates. De meer ‘mannelijke’ benaderingen zoals de Wim Hofman methode en zoals bij Tom van Huisstee op Ibiza. En zeker ook de zachtere ‘vrouwelijke’ benadering.

In 2017 heb ik bij Ashanna & Dana van Clearity Breathwork een practitioner retreat gevolg in Amsterdam. Deze dames komen uit Amerika en geven wereldwijd deze opleiding.

In Eindhoven heb ik recent bij Cora Verkuilen de Liquid Breath teacher trainer gedaan. Een hele fijne, zachte en complete vorm van ademwerk waarbij jezelf, en al je lagen van je lichaam in balans brengt en je energie en trilling verhoogt”.

Sinds 2022 organiseer ik one day retreats met de boot en ademcirkels in de zaal om mensen in contact te brengen met de kracht van ademwerk.

reserveer je plek

Selecteer de datum, voeg toe aan je winkelmandje, betaal en je deelname is bevestigd.

?

reviews

De uitleg en sfeer was liefdevol, helder, bescheiden en informatief en heb de sessie ervaren als prachtig, warm, veilig en krachtig.

Annemieke

Heb de sessie als heel bevrijdend ervaren. Heel veel angst mogen loslaten en veel liefde er voor in plaats terug gekregen

Tamara

Intens, prettig en confronterend. Met mijn eigen ademhaling blijk ik dus diep in/bij mezelf te kunnen komen, ruimte nemen en overbodige ballast los te kunnen laten.

Irma

Een hele mooie reis waar ik diepe stilte heb mogen ervaren. Ik voelde de ruimte tussen mijn lichaam en geest en voelde me helemaal bevrijd en in volle liefde.

Lorenna

Neem contact met mij op

14 + 10 =

LOCATIES

Yoga & Events - Hoofddorp, deltaweg 109
Reiki & Massage Cursussen -
Rijsenhout
Behandelingen -
Nieuw Vennep

CONTACT

Volg