massage cursus

Graag leer ik je mijn tips & tricks voor een goede ontspanningsmassage.

In deze cursus leer je de basics van anatomie en fysiologie. Effectieve handgrepen voor een goede ontspanningsmassage met de juiste innerlijke en uiterlijke houding. Zodat het voor jezelf en de ander een ontspannen ervaring is.

Waarom massage?

Ik masseer al meer dan 25 jaar, heb duizenden mensen mogen aanraken en helpen landen en ontspannen in hun lichaam. Dagelijks help ik mensen in hun proces van lichaamsbewustzijn en de kennis en het vertrouwen hierin.

Massage maakt bewust van waar er spanning in het lichaam zit, het helpt de doorbloeding en doorstroming. Pijn verlicht, energie begint weer te stromen, het gevoel van in je lichaam zijn wordt versterkt.

 

Wat houdt deze cursus in?

Wil jij graag leren masseren, de ander helpen ontspannen en klachten helpen verlichten? Tijdens de cursus leer je voelen waar de spieren in het lichaam lopen en spanningen zich ophopen. De verschillende handgrepen, inzicht in het lichaam en je eigen houding geven je de mogelijkheid om de massagekunst uit te oefenen. Ik leer je o.a. om met de juiste techniek, goede druk te kunnen geven zonder dat het veel kracht kost.

Per weekend behandelen we de verschillende gebieden in het lichaam voor een effectieve ontspanningsmassage. Waar klachten zich ophopen zoals rug, schouders en nek. En ook de voeten waarbij je heel effectief alle organen stimuleert en spanning afneemt.

boeken & Praktische informatie

Weekend rug-, en schoudermassage. In deze cursus leer je voelen hoe de spieren langs wervels en schouderblad lopen en met welke handgrepen de spieren los en warm gemasseerd kunnen worden.

Weekend voeten-, en onderbenenmassage. Tijdens deze cursus leer je de verschillende handgrepen voor een heerlijke voetmassage. Technieken van drukpunten en wrijving voor vitaliteit en circulatie.

Weekend nek-, en hoofdmassage. Tijdens dit weekend leer de juiste grepen om de spieren langs de nek en schedelrand los en warm te wrijven. En hoe je een hoofdmassage kunt geven voor ultieme ontspanning en verlichting.

Locatie: Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen
Adres: Bennebroekerweg 2, Rijsenhout
Tijden: vrijdagavond 19u-22u en zaterdag van 10u-15u.
Kosten: €200 incl lesmateriaal en lunch per weekend 
Maximaal: 6 deelnemers

Bij deelname aan de 3 weekenden ontvang je een certificaat.

De weekenden zijn ook eventueel los te volgen, mail me even om af te stemmen of er plek is.

reserveer je plek

Selecteer de datum, voeg toe aan je winkelmandje en je deelaname is bevestigd.

reviews

De cursus was heel intensief en de tijd vloog! Heb enorm veel geleerd en het zelf masseren en gemasseerd worden maakt het afwisselend. Sharonna heeft veel aandacht voor iedereen en geeft op een prettige en rustige manier les.

Tessa

Heb de massage cursus als zeer prettig en leerzaam ervaren. 
Ik vond het heerlijk om een massage te ontvangen maar merkte dat ik het ook erg leuk vond en zeer rustgevend om een massage te geven. Doordat we een kleine groep hadden was er uitgebreid aandacht voor iedereen. Het enthousiasme en de ervaring van Sharonna werken zeer attractief!

Hermi

Dit was een geweldige cursus, veel geleerd en op een leuke gezellige ontspannen manier. Sharonna weet altijd een fijne sfeer te creëren met haar rustige uitstraling! Daarnaast geeft ze zelf de meest fantastische massages dus een betere juf is er naar mijn idee niet!

Eline

Sharonna is een echte vakvrouw. Ze heeft ons letterlijk de kneepjes van het vak geleerd. Het was zowel fijn om een massage te mogen ontvangen als te geven. Met veel geduld beantwoordde Sharonna onze vragen en gaf ze zeer bruikbare aanwijzingen. We kregen een reader mee naar huis waarin we thuis alles nog eens rustig konden nalezen. Ik vind het jammer dat de cursus is afgelopen.

Joke

Neem contact met mij op

13 + 7 =

LOCATIES

Yoga & Events - Hoofddorp, deltaweg 109
Reiki & Massage Cursussen -
Rijsenhout
Behandelingen -
Nieuw Vennep

CONTACT

Volg