YOGA & SOUNDHEALING RETREAT 

 in Zeeland

Voel je ontspannen en in balans.

Heb jij behoefte aan verstilling en verbinding? Tijdens het retreat weekend neem ik je mee op een reis van yoga, mantra zingen & soundhealing.

De Hatha yogalessen zijn gericht op bewust bewegen, voelen en ademen om helemaal tot jezelf te komen in een meditatieve sfeer. De houdingen worden afgewisseld met ademoefeningen, Yoga Nidra; diepe ontspanning met klankschalen en mantra zingen. De fysieke inspanning in combinatie met de juiste ademhaling, laat je naar binnen te keren en maakt je bewust van wat je in je lichaam voelt.

De klankschalen en andere instrumenten hebben een helende werking om op het lichaam. De klanken en trillingen van de verschillende instrumenten helpen je volledig te landen in je lichaam en te ontladen van stress. Het lichaam wordt weer herinnerd aan de eigen unieke frequenties. Laat je lichaam resoneren, meetrillen met de bijzondere instrumenten en ervaar de helende en therapeutische werking van de verschillende klanken en zang.

Mijn lessen zijn afwisselend en toegankelijk voor eenieder om mee te doen.

Een geheel verzorgd weekend waarvan je nog lange tijd kunt nagenieten.

Ik ben heel blij dat ik een retreat mag geven op deze mooie plek waar ik al zolang kom als masseuse. De weekenden zijn altijd heel inspirerend met lieve mensen en goede workshops. Het is een prachtige plek met een mooie sauna en tuin. Voldoende ruimte om samen te zijn en je terug te trekken. Je wordt verzorgd met heerlijk vegetarisch eten en als je wilt kun je je laten masseren. Al deze mogelijkheden maken de retreat helemaal compleet. De ideale plek voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en de natuur. Kortom, een heel waardevol cadeau en de ideale plek voor jouw yoga retreat!

Tarieven

3 dagen / 2 overnachtingen

Kamer met badkamer:
€ 540 – 1p kamer
€ 445 – 2p kamer
€ 380 – 3/4p kamer

Kamer met wastafel en gedeeld sanitair:
€ 495 – 1p kamer
€ 410 – 2p kamer
€ 360 – 3/4p kamer 

€ 320 – eigen tent / camper
€ 300 – overnachting elders

Relax Arrangement
€50 – korting verblijf zonder workshops

Inclusief / exclusief

Inclusief

 • Btw voor particulieren
 • 3 lessen van jouw eigen docent
 • 3 open lessen (ook van de andere aanwezige docenten)
 • Bedlinnen en handdoekset  (n.v.t. bij eigen tent/camper)
 • Volpension met 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner
 • onbeperkt thee
 • gebruik wellness faciliteiten
 • inclusief sauna’s en zwembad
 • leenfietsen

Exclusief

 • Massage(s)
 • Consumpties in de bar
 • Toeristenbelasting (€ 1,90 per dag)
 • Vervoer
 • Reis/annuleringsverzekering
Het verblijf

Wadend in ruimte en rust, tussen het karakteristieke Zeeuwse kustdorpje Renesse en Zierikzee, ligt onze inspirerende en rustgevende yoga plek “De Schouw”. Ondanks dat Zeeland zo dichtbij is, heb je hier echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

Het gezellige en karakteristieke gebouw is licht, ruim en bijzonder sfeervol met zijn prachtige architectuur. Er zijn mooie yoga ruimtes, een sfeervolle woon- en eetkamer en een stiltekamer waarin je helemaal naar binnen kunt keren. Ook is er een aparte relax ruimte met verschillende sauna’s, warmwaterbad, voetenbad en massage ruimtes.

De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes en een buitenzwembad. De grasweide nodigt uit om lekker veel buiten te zijn, en als het kan zullen we daar ook de yoga workshops doen.

De Schouw heeft verschillende type kamers, elk passend in de karakteristieke stijl van het gebouw. De nette kamers hebben comfortabele bedden opgemaakt met fris beddengoed, en basic maar schone badkamers.

Extra info

Het eten is fantastisch. Overheerlijke vegetarische maaltijden worden liefdevol bereid met verse biologisch ingrediënten. Na jaren ervaring met koken voor retraites, weet onze chef-kok hoe het innerlijke mens te ondersteunen met voedzaam, goed verteerbare maaltijden vol zin strelende smaken. Mocht je speciale dieet aanpassingen nodig hebben, kan onze ervaren chef-kok daar zeker rekening mee houden. Gezond, verrukkelijk eten, een heel weekend lang. Zo fijn.

Masseurs aanwezig. Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Geniet van de tijd voor jezelf. Laat je aanraken. Aanraking is een eerste levensbehoefte, en de meeste van ons worden lang niet vaak genoeg aangeraakt om lekker in onze vel te zitten. Bij onze weekend retraites zijn er altijd zeer ervaren masseurs aanwezig die de kunst van aanraking begrijpen.

Van tevoren ontvang je een mail met links naar hun websites, en kun je kijken bij wie je eventueel een massage terplekke zou willen boeken tegen een vriendelijke meerprijs.

Tijd voor jezelf. Op onze prachtige locatie kun je genieten van onze wellness ruimte met Finse en infrarood sauna, en onze ruime tuin met terrasjes en zwembad. Er zijn talloze plekjes in en om het gebouw waar je terug kunt trekken. De prachtige Zeeuwse omgeving nodigt uit voor een wandeling in de duinen of in het bos, om te gaan zwemmen of uitwaaien aan het strand, of om te gaan fietsen op een (leen)fiets. Maar uiteraard kun je ook lekker ontspannen met een boek op de bank of chillen in de woonkamer of op het terras.

In het kort, de ideale plek voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en de natuur. Kortom, de ideale plek voor jouw yoga retreat!

 

Reserveer je plek!

Reserveer nu jouw plek via de site van myownretreat.com.

Spreekt deze retraite jou aan?

Reserveer dan nu jouw plek met een aanbetaling van 100 euro. 

Het resterend bedrag mag je betalen wanneer het jou schikt tot kort voor aanvang van de weekend retraite. 

We hebben een beperkt aantal kamers beschikbaar met en zonder eigen badkamer, en vol is vol. 

 We kijken er naar uit jou te verwelkomen in Zeeland!

 

RESERVEER MIJN PLEK

 

 

?

Het Programma

Hieronder vind je een voorbeeld programma. Soms zijn de lessen iets langer of komt er een extra les voor wie wil op zaterdag middag. Als extra optie kun je ook meedoen met een open les/workshop van één van de andere programma’s van dit weekend. Klik op “Docenten” om te zien welke programma’s de andere docenten aanbieden tijdens jouw weekend.

Vrijdag

17.00 aankomst
18.00 opening
18.30 diner
20.00 Workshop van jouw docent
21.30 vrije tijd: massage / wellness

Geniet na van jouw eerste avond met een kopje thee bij de open haard en daarna een goede nachtrust in jouw nette, comfortabele kamer.

Vrijdag

17.00 aankomst
18.00 opening
18.30 diner
20.00 Workshop van jouw docent
21.30 vrije tijd: massage / wellness

Geniet na van jouw eerste avond met een kopje thee bij de open haard en daarna een goede nachtrust in jouw nette, comfortabele kamer.

Zaterdag

08.00 Open les / workshop
09.00 ontbijt
11.00 Workshop van jouw docent
12.30 lunch
13.30 vrije tijd: wandelen / massage / wellness  of een er op uit met een leenfiets 
18.30 diner
20.00 Open les / workshop
21.30 vrije tijd: massage / wellness

ZONDAG

08.00 Open les / workshop
09.00 ontbijt
11.00 Workshop van jouw docent
12.30 lunch 
14.00 afsluiting 

Na onze afsluiting, kun je nog altijd een wandeling maken in de omgeving of even een terrasje pakken in nabijgelegen Zierikzee.

Kijk maar waar je zin in hebt.

Neem contact met mij op

7 + 14 =

LOCATIES

Yoga & Events - Hoofddorp, deltaweg 109
Reiki & Massage Cursussen -
Rijsenhout
Behandelingen -
Nieuw Vennep

CONTACT

Volg