Maandag 26 februari organiseer ik in de avond een Ademcirkel.

Ademwerk brengt je diep in ontspanning en in contact met je lichaam. Het haalt je uit de gedachten en in het voelen.

Door het bewuste verbonden ademen geef je jezelf meer lucht en ruimte om spanning en blokkades in het lichaam te doorvoelen zodat je lichter mag worden.

*Het lichaam kan dieper ontspannen en herstellen. Door de uitademing te gebruiken om spanning af te laden, open je jezelf en kunnen je body, mind & spirit helen op alle lagen.

*Je verhoogt je energie door de ademcapaciteit te verhogen. Met het bewuste verbonden ademen ontlaadt en reinigt jouw energiesysteem en lichaam. Meer adem = meer energie = meer prana, life force, ki, chi.

*Je verhoogt je frequentie. De hersengolven in ontspanning, in Thèta staat brengen je in verbinding met je diepe intuïtieve weten en creativiteit. De vastzittende emoties in het lichaam worden in beweging gebracht en de laagtrillende energie kan via de uitademing ontladen. De inademing energetiseert je vervolgens.

De methode die ik toe zal passen is de Liquid Breath in combinatie met mijn overige ervaringen met adem-, en lichaamswerk.

Liquid Breath® is een zachte, vrouwelijke, ontvangende vorm van ademen gericht op de uitademing. Het is je ‘feeling practice’. Het is geen breath’work‘. Je hoeft niet te werken, je hoeft niets te doen. Je maakt een reis in een aantal zachte stappen, die resulteert in diepe ontspanning en heling van jezelf.

Ja dit wil ik ervaren!